​ Autoriseret kloakmester

​  Mere end 40 års erfaring

✓  Omfattet af garantiordning​​

Tagrenovering med mange års holdbarhed

Skal du have en tagrenovering af dit tag i Sønderborg, Aabenraa eller på Als, er vi hos ApS Ib Skovby erfarne taglæggere. Har du brug for et firma med ekspertisen til, at stå for et nyt eller renovering af dit tag, er vi leveringsdygtige til aftalt tid og til den aftalte pris.

Vi lægger tag med nogle af de bedste materialer - og du vælger naturligvis selv, hvilken type tegl du ønsker på din bolig.

Spar penge med en tagrenovering

​Et tæt tag er en nødvendighed, hvis du vil undgå vandskader i hjemmet. Hos ApS Ib Skovby kan vi hjælpe med både et nyt tag og en tagrenovering af det eksisterende, så du får et sundt tag, hvor varmen ikke siver ud og koster dig mange penge i forbrug. Holdbarhed og slidstyrke er to ting, vi lægger stor vægt på, når vi hjælper vores kunder med at få lagt tag på deres bolig.


​​Drømmer du om et nyt tag?

​Vi kan lægge og renovere de fleste typer tag, og har du brug for en type, vi ikke gør os i, har vi helt sikkert en dygtig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig. Der kan være mange årsager til at få helt nyt tag, men typisk er det grundet slitage eller skader, hvorfor det er hensigtsmæssigt at få gjort noget ved det omgående. 

Erfarer du utætheder, hvor der står vand ind, eller kommer der fugt på loftet, bør du få det repareret med det samme.

Vil du være sikker på, at kvaliteten er 100% i orden, er vi klar til at hjælpe med en tagrenovering for dig. Vi er perfektionistiske håndværkere, der udfører arbejdet, som var det på vores eget hus. Vi er fagligt stolte og sætter en ære i at levere flotte resultater, som lever op til vores kunders forventninger og ikke mindst gør dem glade.


​Hvad koster et nyt tag?

Ønsker du en specifik pris på et nyt tag til din bolig, er du velkommen til at kotnakte os, så skal vi se på opgaven, og har du måske behov for en kyndig fagmands vurdering af, hvad du bør vælge af materialer, kan du tage os med på råd. Vi kan vejlede dig, så du får det tag, du ønsker, og som holder længst, uden at du skal gøre noget ved det i løbet af årene.

​Ring til os få et godt tilbud på et nyt tag telefon 74 42 70 38​/ ​30 74 70 75 eller skriv en e-mail til larsskovby@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​​

​Firmainformation

ApS Ib Skovby v/Murermester Lars Skovby

CVR: 28678452

Kontaktinformation