​ Autoriseret kloakmester

​  Mere end 40 års erfaring

✓  Omfattet af garantiordning​​

​Kloakseparering og forsikringsskader

Hos ApS Ib Skovby er vi en autoriseret kloakmester med speciale i kloakseparering i Sønderborg, Aabenraa og Als. Har du et ødelagt afløb, eller skal du have separeret spildevand og regnvand, kan vi løse opgaven professionelt, da vi har mange års erfaring i branchen.

Vi udfører primært kloakseparering og diverse forsikringsskader, men har du en kloakeringsopgave, er du altid velkommen til at ringe til os.

Vi er et yderst kvalitetsbevidst kloakfirma i alt, vi foretager os, da vi lever af glade kunder. Og så er vi naturligvis autoriseret kloakmester, så du er sikker på, at vi kan vores kram.

Få udført kloakseparering i høj kvalitet

Når det kommer til kvaliteten af vores kloakseparering, går vi ikke på kompromis. Vi anvender nogle af de bedste produkter og løsninger, når vi eksempelvis skal skifte et kloakrør eller andre dele, der af og til skal udskiftes grundet slitage eller skader. 

Vi har et team bestående af nogle kompetente fagfolk, som er grundige og effektive, når de udfører opgaverne, og kvalitetssikrer, at det bliver udført optimalt.

Der kan være flere årsager til at skulle have udført en kloakseparering. Det kan være i forbindelse med et ældre hus, hvor det ikke er gjort, og hvor det vil være hensigtsmæssigt at gøre. Har du en opgave til os, kommer vi gerne og giver vores faglige vurdering af, hvad der bør gøres i dit konkrete tilfælde.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Skal vi hjælpe dig med kloakseparering, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi rådgiver gerne og kommer med vores anbefalinger, som er baseret på mange års erfaring med arbejde med kloakker og større systemer.

Kontakt os for nærmere aftale eller for en pris på telefon:​74 42 70 38​/​30 74 70 75 eller på e-mail til ​larsskovby@mail.dk​​

​Firmainformation

ApS Ib Skovby v/Murermester Lars Skovby

CVR: 28678452

Kontaktinformation