​ Autoriseret kloakmester

​  Mere end 40 års erfaring

✓  Omfattet af garantiordning​​

Facaderenovering giver et flot udseende

Hos ApS Ib Skovby er vi specialister i facaderenovering på alle typer boliger og bygninger i Sønderborg, Åbenrå og på Als, hvor vi gennem mange år har glædet massevis af kunder. Facaden er en stor del af husets udseende, og derfor kan en renovering af facaden give dit hus nyt liv og samtidig øge husets værdi.

Vi udfører vandskuring, omfugning, netpuds, facadeisolering, hulmursisolering, reparation af diverse frostskader samt tilbygninger. Med andre ord kan vi få din facade til at se smuk ud igen. Er du træt af din gamle facade, kommer vi gerne og giver et konkret tilbud på, hvad det vil koste at genfinde energien og puste liv i den igen.

Renoveirng af facade udført grundigt og effektivt

Uanset hvilken type hus eller bygning du har, vil facaden med tiden begynde at falme og se slidt og medtaget ud. Det danske vejr er meget omskifteligt, og de hårde vintre såvel som de gode somre er en hård prøvelse gennem mange år. Men heldigvis kan vi gøre noget ved det. Med en grundig og effektiv facaderenovering får vi frisket facaden op igen og skaber et flot resultat, der holder de næste mange år.

En facaderenovering bidrager til husets værdi. Skal du en dag sælge, er en grim facade et dårligt indtryk at give, hvorfor det vil give mening at investere de relativt få penge, det koster at få den renoveret og sat i stand. Huset ser sundere ud og i bedre stand, hvilket vil have en positiv effekt på en potentiel køber. Er det for din egen skyld, vil du opleve, hvordan det er som at få et nyt hus igen.

Hvad koster facaderenovering?

Søger du en specifik pris på renovering af facaden, så kontakte os. Vi står til rådighed, når du har behov for vores ekspertise. Vi kan rykke hurtigt på en opgave, så du kan få genskabt en flot facade. Skal vi hjælpe dig?

Så ring til os og aftal en nærmere tid, og hør mere om priser og meget andet på telefon 74 42 70 38​/​30 74 70 75 eller på e-mail til larsskovby@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​​

​Firmainformation

ApS Ib Skovby v/Murermester Lars Skovby

CVR: 28678452

Kontaktinformation